Nejnovější recenze ze sekce Kolečkové lyže
- Jede hladce a potichu, prostě radost
kvalitní lyže, máme již další generaci, a vždy jsme byli spokojeni s jízdními vlastnostmi pro intenzivní trénink.
lehké,
- Skvelý doplnok na letnú prípravu v behu na lyžiach.
Pecka
super
- stabilni lyze pro zacinajici
Kvalitní kolečkové lyže našeho výrobce za dobrou cenu, splňují všechny požadavky pro letní trénink.
- Brzda funguje dokonale
- nevidim zadne rodily pri srovnani s produkty zavedenejsich vetsich znacek.
- cenove super
- lze snadno servisovat zaslanim do obchodu vcetne nahrdnich kolecek
- suer
- dobrý pohyb v terénu, bezvadně brzdí
- bezvadně brzdí
- skvěle drží a tlumí nerovnosti při mé váze
- Skvělé lyže,jezdím s nimi několik let
kvalitní materiál
- Reverzní zámek zadních koleček
- Robusní kolečka
- Kolečka mají mírný odpor - simulující velice podobný pocit jako na skutečných lyžích - vhodné na trénink soupaže.
- Čekám už týden na výrobek
Dobrý den.Nemůžu výrobek hodnotit,protože jsem zatím nic nedostal.
L. Kolský
- český výrobek za přijatelnou cenu
- Pohyb podobný běžkám
- Průchodnost 200mm kol terénem je relativně nízká
Po čtyřech vyjížďkách (70km, 1400m převýšení) mám tyto poznatky: Bruslení po hladkém asfaltu je vynikající se stejnou, nebo možná i trochu vyšší rychlostí než v ideálních podmínkách na sněhu. Bruslení do kopce lesní cestou s menšími volnými kameny značně problematické. Když najedete byť na malou překážku, či kámen v momentě kdy "doklouzávate", noha se zasekne. To platí i o "klasice" jen s tím, že Skike špatně vedou směr, proto na klasický skluz jako na běžkách zapomeňte. Přesto jste do kopce nejméně stejně rychlí jako při běhu. Rovnováha na Skike je pro mě horší a dolů jsem ze začátku jezdil poloviční rychlostí než nahoru. Brzdy fungují dobře. Skike se mi zdá být ideální náhrada za podzimní běh, když už vás bolí klouby a nebo si je nechcete opotřebovávat.
Zobrazuji 21 - 40 ze 62 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 Další »